sestdiena, 2010. gada 14. augusts

BIANCO

Jau trešo mēnesi vicinam burvju nūjiņas dzīvoklī un soon the magic will happen.. Vārdos nevar aprakstīt, kas par kosmosu tur notiek - kā tur izskatīsies.. stāvot pie svaigi nokrāsotās grīdas teju skudriņas skrien, jaunības maksimālisms laikam. Vasara aizskrējusi vēja spārniem, paralēli darbiem tiek ķerti saules stari un naktīs sapņots par festiem. No rīta mostamies svaigi kā gurķīši. Man liekas atnāks skola, ieradīsies dzīvokļa finišs, vāks ar skolu būs!:) Ja šo lasa arī kāds no uni, līdz ar septembri nāks nelegāli pasākumi hehe!!!
pietrūkst lidmašīnu un lidošanas, ceļošanas, internacionālie draugi un viss kas ar to saistīts, Milāna, mēs atgriežamies. kad? tas lai paliek noslēpums!
Novēlu ķert pēdējo iespējamo iedegumu šajā gadā, ceļš līdz jūrai un atpakaļ no centra ir mierīgi pieveicams ar ričuku un jā, mājās garinēti murķīši ir vislabākie!
jāsāk biežāk apmeklēt vasaras centra pasākumi, ļoti patīkami nakts vidū iedzert aukstu aliņu, dzirdēt kādu vilinošu dziesmu un parunāt kādu interesantu sarunu..
veiksmes jums, veiksmes mums, pēdējās nedēļas līdz jāieskatās atkal acīs pasniedzējiem!
šovakar pa mierīgo
http://www.youtube.com/watch?v=QWuSRiB7I28&feature=av2n

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru