piektdiena, 2009. gada 30. oktobris

THIS IS IBIZA

Neliela atkāpe - man IR tilde tagad, rakstīšu daudz un LATVISKI! Nekad nebiju domājusi, ka visas tās zīmes tik ļoti var pietrūkt!!!
Citēju no pirmās skolas dienas ieraksta: "Vēl mājās sēžot netīšām uzdūramies biļetēm uz Ibizu pa 12EUR turp un atpakaļ, so hey ho, vel viena skolas nedēļa pagalam. Izlidojam pēc kkur 10dienam.. Tur 30 grādi, skaista pludmale ar siltu ūdeni un paši saprotiet, 12eur nav pat apdomāšanās vērts!"
Tātad, bija pienākusi tā laimīgā diena.. Visa nakts negulēta montējot reklāmu un spīdzinot netu, lieki piebilst, ka mūsu internets ir NĀVĪGS. Ātrums nogalina ir labķais, ko es par to varu teikt!! :D Kad visi mājas kompji, kas kopā ir kādi 6 sūc vienu netu, man atlec kkur 11kb/s :D Bet ne par to ir stāsts! Kaut kur 30min pirms iziešanas no mājas sāk kaut kas darīts sakarā ar "tripu".. Pamodinu Rūtu, tā vispār domā ka ir vēl nakts! :)) Somas tiek piebāztas maniakālā ātrumā, burtiski ar roku ieslaukot visu, kas uz galda, tiek paķerti pāris party outfiti, peldkostīmi(!!) un laižam uz lidostu. Loģiski, smagi kavējam. Tiek atmests mūsu naudas taupīšanas plāns un uz lidostu dodamies ar tūristiem domātajiem busiem, nevis vilcienu utt... Ierodamies lidostā 40min pirms izlidošanas, stāvot uz drošības pārbaudi dzirdam kaut ko par reisu uz Ibizu, bet mūsu ausis tas īsti nesasniedz, jo apkārt cilvēki risina pārāk svarīgas sarunas par to, kur jāliek kas un vai apavi ir jāvelk nost. Rinda samazinās, spriedze aug. Palikušas bija man liekas 20, 15 min kad tikām tam visam cauri. Loģiski, ka nepaskrējām tax fee garām, paspējām vēl nopirkt ABSOLUT PEARS, lai ir ar ko sasildīt dvēseli,hehe! Skrienam uz mūsu geitu, kas pārsteidzošā kārtā ir taisni priekšā un mums bļauj "IBIZA?!" un fonā mirgo sarkans "LAST CALL".. tā kā filmās, jāteic! Ryanair personāls iesmej par mums, jo izskatamies diezgan smieklīgi ar visām savām paunām un lielo dārgumu rokās, bet novēl arī jauku ceļojumu. Aiz mums tiek aizvērts geits un mēs sasitam 5 ar Rūtu!:) Izskrienam uz skrejceļa, us jau sprintēju uz tuvāko rynair, kad mums māj no citas un bļauj "Ibiza, FASTER, FASTER!!!" Ārprāts, tas bija tik jautri! Serious, I'm in love with Ryanair! Kura aviosabiedrība vēl tevi aizvedīs uz Ibizu par 6eur un ielaidīs 10min pirms izlidošanas?!? Ielacam iekšā,durvis ciet & take off! 2h ārkārtīgi tukšā lidmašīnā, (tā ka mums katrai pa 3 vietām!!) Rokā tax free labumi & red bull un galamērķis Eivissa..Jāteic, diezgan patīkama sajūtu gamma ;)

LAbi, tagad es piebremzēšu savādāk šito neviens neņemsies lasīt! :)) Gaiss vidēji +22, ūdenī +19. Smilšu pludmale un viesnīca tajā, nevis tās krastā. Goda vārds, viņa bija tik tuvu, ka es ticu ka kāds čalis tik tiešām varētu aizspļaut līdz ūdenim! Mums neiedeva istabiņu ar skatu uz jūru, ko es vēl joprojām nespēju pārdzīvot, tādēļ nekomentēšu šo sāpīgo jautājumu. Nākamreiz laikam jāpajautā lai nav pēc tam 4dienas jādomā kādi ir plusi nedzīvojot istabiņā ar skatu uz jūru. Izdomājam diezgan daudzus un apsurdus, ja kādam tie interesē varēšu padalīties :D Starp citu, tur man bieži uzmācās jautājums, kā tas nākas, ka es, 20 gadīga, vēl neko nesasniegusi, mācos Milānā & atpūšos Ibizā?! Turieties pie ERASMUS draugi! Starp citu, tikko uzzināju par Anastasiju, un Tu šo noteikti lasīsi, so secini pati, cik lieliska ir ERASMUS DZĪVE!!! ^_^ Tātad, turpinu.. Tā nu mēs tur laiskojāmies, peldējāmies, jā btw izdarījām arī naked swim in the night, hehe (un tūlīt būs novembris, for gods sake!!!) dzērām garšīgu dzērienus, pazaudējām naudu veikalos un atpūtāmies (no atpūtas, kā Rūdis saka!) Rūta sasniedza jaunus apvāršņus aizmigšanas vietu sarakstā, viņas sarakstam , kurā jau bija aizmigšana lidmašīnai paceļoties un braukšana ar riteni, klāt nākusi ir aizmigšana dušā!!! Jūs pat iedomāties nevarat, cik jautri ir atrast jūsu draugu šņacam dušā :D Tas kādu laiku bija un vēl joprojām ir aktuāls joks :D Mums vispār ar Rūtu kopā iet ĻOTI jautri, reti gadās sastapt tik radniecīgu un smieklīgu cilvēku. Es nezinu, kas mums vainas, bet sen nebiju smējusies tā ka līdz asarām TIK bieži! :D Vispār Ibiza baigi dārga vieta, lai neteiktu vairāk, ieeja klubā vidēji 70eur un dzērieni nav iekļauti, tie paši maksā savus 20. Beet paskatieties video, sapratīsiet kādēļ tur vienalga katru vakaru ieplūst kkur 5000 cilv neskatoties uz maciņu iztīrīšanu pie ieejas..

http://www.youtube.com/watch?v=W2wjhPvm3ik

Vispār ja kas, man draugos ir šādas tādas bildes, vieta lieliska, es domāju, ka tur kaut reizi mūžā IR jāpabūt lai to visu vispār redzētu!

Es ļoti ceru ka kāds šo arī saņēmās un izlasīja līdz galam :D
Turās & gaidu ciemos!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru